Acer Chromebook Spin 311

Listepris: kr3 590

Prisen kan variere etter forhandler.

Acer Chromebook Spin 311 er designet for et liv i bevegelse, og det lille, lette kabinettet har flere moduser for å oppfylle behovene dine. Acer Chromebook Spin 311 er designet for et liv i bevegelse, og det lille, lette kabinettet har flere moduser for å oppfylle behovene dine. Du kan handle på følgende steder:

Et raskt overblikk over funksjoner

  • 11,6-tommers skjerm
  • 10 timers batterilevetid.
  • Maks. lagring på opptil 64 GB
  • Intel Celeron N4000 1,1 Ghz med to kjerner
  • Med lang batterilevetid, en rask Intel®-prosessor og rask Wi-Fi 5 (802.11ac)-tilkobling kommer brukerne på nett på et øyeblikk.

Acer Chromebook Spin 311

Listepris: kr3590

Prisen kan variere etter forhandler.

Acer Chromebook Spin 311

Listepris: kr3 590

Her er det tekniske

Operativsystem

Chrome OS
Chromebook kjører Chrome OS – et helt nytt operativsystem designet av Google for en ny generasjon datamaskiner. Det er nettleserbasert, skydrevet og starter opp på få sekunder. Det betyr at du kan koble til Internett så og si umiddelbart. Og takket være Chrome OS administreres oppdateringer automatisk1, slik at Chromebook-enheter faktisk blir raskere og sikrere over tid.
1. Du finner mer informasjon om utløpsdatoen for automatiske oppdateringer av denne enheten i brukerstøtten.

Det beste fra Google

Rask tilgang til en verden av Play Butikk-apper
Få tilgang til det nyeste innen Android-apper, spill, musikk, filmer, TV-serier, bøker, tidsskrifter med mer – direkte fra Chromebook. Og siden det hele tiden legges til flere apper og mer innhold i Play-butikken, finner du alltid noe som passer til humøret.

Har du spørsmål?

Uansett om du vurderer å kjøpe din første Chromebook eller er på utkikk etter en oppgradering – vi er her for å hjelpe deg.

©2021 DigitalGlobe

Skaff deg en Acer Chromebook Spin 311

Listepris: kr3590
Google bruker informasjonskapsler for å levere tjenestene sine og personlig tilpassede annonser samt analysere trafikk. Du kan justere personverninnstillingene dine når som helst i Google-innstillingene. Finn ut mer. OK, greit.