Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1

Listepris: kr7 490

Prisen kan variere etter forhandler.

Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 har et slankt aluminiumskabinett og leveres med lettvinte Chrome OS. Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 har et slankt aluminiumskabinett og leveres med lettvinte Chrome OS. Du kan handle på følgende steder:

Et raskt overblikk over funksjoner

  • Elegant 14-tommers aluminiumdesign med smal ytterkant
  • Standardtastatur med bakgrunnsbelysning og innebygd EMR-penn
  • 8. generasjons Intel® CoreTM i3-prosessor og opptil 128 GB eMMC-lagring

Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1

Listepris: kr7490

Prisen kan variere etter forhandler.

Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1

Listepris: kr7 490

Her er det tekniske

Operativsystem

Chrome OS
Chromebook kjører Chrome OS – et helt nytt operativsystem designet av Google for en ny generasjon datamaskiner. Det er nettleserbasert, skydrevet og starter opp på få sekunder. Det betyr at du kan koble til Internett så og si umiddelbart. Og takket være Chrome OS administreres oppdateringer automatisk1, slik at Chromebook-enheter faktisk blir raskere og sikrere over tid.
1. Du finner mer informasjon om utløpsdatoen for automatiske oppdateringer av denne enheten i brukerstøtten.

Det beste fra Google

Rask tilgang til en verden av Play Butikk-apper
Få tilgang til det nyeste innen Android-apper, spill, musikk, filmer, TV-serier, bøker, tidsskrifter med mer – direkte fra Chromebook. Og siden det hele tiden legges til flere apper og mer innhold i Play-butikken, finner du alltid noe som passer til humøret.

Har du spørsmål?

Uansett om du vurderer å kjøpe din første Chromebook eller er på utkikk etter en oppgradering – vi er her for å hjelpe deg.

Inspiron Chromebook 14 2-in-1 har en batterilevetid på opptil 15 timer og 33 minutter* når den er utstyrt med 8. generasjons Intel® Core™ i3-8130U-prosessor, Intel® UHD Graphics 620 med delt grafikkminne, 8 GB DDR4-systemminne, 128 GB eMMC, FHD 1080p IPS-berøringsskjerm fra AUO, EMR-penn og firecellersbatteri på 56 Wt**, basert på testing av Dell labs i august 2018. Konfigurasjon C4 – tilvalg og konfigurasjoner avhenger av tilgjengeligheten i området ditt.

*Batterilevetiden er basert på Google Chrome Power LoadTest, som du finner på http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing . Testresultatene er kun for sammenligningsformål. Den faktiske batterilevetiden kan være betydelig lavere enn det testresultatene tilsier, og varierer avhengig av produktets konfigurasjon, bruk, programvare, driftsforhold, innstillinger for strømstyring og andre faktorer. Den maksimale batterilevetiden reduseres over tid.

©2021 CNES / Astrium, DigitalGlobe

Skaff deg en Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1

Listepris: kr7490
Google bruker informasjonskapsler for å levere tjenestene sine og personlig tilpassede annonser samt analysere trafikk. Du kan justere personverninnstillingene dine når som helst i Google-innstillingene. Finn ut mer. OK, greit.