HP Chromebook 14

Listepris: kr2 995

Prisen kan variere etter forhandler.

Løft produktiviteten til nye høyder med den robuste HP Chromebook 14 G5, som er utstyrt med Intel® Celeron-prosessorer og fremtidssikret med universell USB-C™-kompatibilitet. Løft produktiviteten til nye høyder med den robuste HP Chromebook 14 G5, som er utstyrt med Intel® Celeron-prosessorer og fremtidssikret med universell USB-C™-kompatibilitet. Du kan handle på følgende steder:

Et raskt overblikk over funksjoner

  • Stille, lett, <19 mm tynn Chromebook
  • HD-webkamera med vidvinkel og ekkokansellerende mikrofon

HP Chromebook 14

Listepris: kr2995

Prisen kan variere etter forhandler.

HP Chromebook 14

Listepris: kr2 995

Her er det tekniske

Operativsystem

Chrome OS
Chromebook kjører Chrome OS – et helt nytt operativsystem designet av Google for en ny generasjon datamaskiner. Det er nettleserbasert, skydrevet og starter opp på få sekunder. Det betyr at du kan koble til Internett så og si umiddelbart. Og takket være Chrome OS administreres oppdateringer automatisk1, slik at Chromebook-enheter faktisk blir raskere og sikrere over tid.
1. Du finner mer informasjon om utløpsdatoen for automatiske oppdateringer av denne enheten i brukerstøtten.

Det beste fra Google

Rask tilgang til en verden av Play Butikk-apper
Få tilgang til det nyeste innen Android-apper, spill, musikk, filmer, TV-serier, bøker, tidsskrifter med mer – direkte fra Chromebook. Og siden det hele tiden legges til flere apper og mer innhold i Play-butikken, finner du alltid noe som passer til humøret.

Har du spørsmål?

Uansett om du vurderer å kjøpe din første Chromebook eller er på utkikk etter en oppgradering – vi er her for å hjelpe deg.

©2014 CNES / Astrium, DigitalGlobe

Internettilkobling er nødvendig.

Skaff deg en HP Chromebook 14

Listepris: kr2995
Google bruker informasjonskapsler for å levere tjenestene sine og personlig tilpassede annonser samt analysere trafikk. Du kan justere personverninnstillingene dine når som helst i Google-innstillingene. Finn ut mer. OK, greit.