HP Chromebook 15

Listepris: kr3 999

Prisen kan variere etter forhandler.

HP Chromebook 15 er en førsteklasses Chromebook med høy ytelse. HP Chromebook 15 er en førsteklasses Chromebook med høy ytelse. Du kan handle på følgende steder:

Et raskt overblikk over funksjoner

  • Moderne og sofistikert: slankt, sømløst metalldesign med keramikklignende hvit finish og kant-til-kant-tastatur med eget talltastatur
  • Høy ytelse: opptil Intel Core i5-prosessorer, 13 timers batterilevetid og et variert utvalg av porter og lagringsalternativer
  • Perfekt for jobb og fritid: 15-tommers FHD-skjerm med veldig tynn ytterkant, lyd fra B&O, det sikre operativsystemet Chrome OS og over en million apper fra Google Play-butikken

HP Chromebook 15

Listepris: kr3999

Prisen kan variere etter forhandler.

HP Chromebook 15

Listepris: kr3 999

Her er det tekniske

Operativsystem

Chrome OS
Chromebook kjører Chrome OS – et helt nytt operativsystem designet av Google for en ny generasjon datamaskiner. Det er nettleserbasert, skydrevet og starter opp på få sekunder. Det betyr at du kan koble til Internett så og si umiddelbart. Og takket være Chrome OS administreres oppdateringer automatisk1, slik at Chromebook-enheter faktisk blir raskere og sikrere over tid.
1. Du finner mer informasjon om utløpsdatoen for automatiske oppdateringer av denne enheten i brukerstøtten.

Det beste fra Google

Rask tilgang til en verden av Play Butikk-apper
Få tilgang til det nyeste innen Android-apper, spill, musikk, filmer, TV-serier, bøker, tidsskrifter med mer – direkte fra Chromebook. Og siden det hele tiden legges til flere apper og mer innhold i Play-butikken, finner du alltid noe som passer til humøret.

Har du spørsmål?

Uansett om du vurderer å kjøpe din første Chromebook eller er på utkikk etter en oppgradering – vi er her for å hjelpe deg.

1. Internett-tilkobling er nødvendig.

Skaff deg en HP Chromebook 15

Listepris: kr3999
Google bruker informasjonskapsler for å levere tjenestene sine og personlig tilpassede annonser samt analysere trafikk. Du kan justere personverninnstillingene dine når som helst i Google-innstillingene. Finn ut mer. OK, greit.