HP Chromebook x2

Listepris: kr 9995

HP Chromebook x2 er like god på produktivitet som på kreativitet.

Kjøp nå
Tilgjengelig hos

* [[devicePromo.legal_footnotes]]

Både produktivitet og fleksibilitet

HP Chromebook x2 har et magnetisk hengsel som holder skjermen stødig mens du jobber, og den er lett å koble fra når du trenger det. Dette er Chromebooken du trenger – uansett hva du trenger den til.

Klikk og dra for å rotere 360°

Lekker både utenpå og inni

HP Chromebook x2 har en 12,3-tommers berøringsskjerm med QHD-oppløsning og Gorilla Glass©, slik at du får en ripefri kvalitetsopplevelse av apper og filmer.

Fungerer på dine premisser

HP Chromebook x2 er lett, fleksibel og alltid klar til bruk. Den har et tastatur i full størrelse, en styreflate, en digital penn og en responsiv berøringsskjerm. Det betyr at den er like ideell til jobbing som til tegning og avslapping på sofaen.

Plugg inn og nyt lyden

Her trenger du verken adaptere eller dongler. HP Chromebook x2 har to USB-C-porter for lynrask lading i tillegg til to høyttalere som er finjustert for enheten av B&O Play.

Gjør alt med stil

HP Chromebook x2 har et moderne, matt deksel og en hvit, keramikklignende overflate som er garantert oppmerksomhet. Og den har et kamera foran på 5 MP og et kamera bak på 13 MP, noe som gjør den perfekt for kreativt arbeid.

Frigjør kunstneren i deg med foto-, tegne- og designverktøy.

Her er det tekniske

Ytelse i toppklassen
Med en rask 7.-generasjons Intel® Core-prosessor og opptil 10 timers batterilevetid kan du kjøre favorittappene dine fra Google Play-butikken hele dagen.
Aktiv penn
HP Chromebook x2 leveres med en digital penn, så du får fleksibiliteten til å jobbe med mer komfort og kontroll – samtidig som du kan gjøre det du vil, på den måten du vil.
Avtakbart tastatur
Snu den, legg den sammen, eller ta den fra hverandre – HP Chromebook x2 er like mye nettbrett som datamaskin.
Lagring lokalt og i skyen
HP Chromebook x2 har opptil 32 GB innebygd lagring, et Micro SD-kortspor som støtter kort på opptil 256 GB, og 100 GB Google Disk-lagring der du kan sikkerhetskopiere resten.

HP Chromebook x2

Listepris: kr 9995

Kjøp nå

* [[devicePromo.legal_footnotes]]

HP Chromebook x2

Listepris: kr9 995

Skaff deg en HP Chromebook x2

Listepris: kr9995
Google bruker informasjonskapsler for å levere tjenestene sine og personlig tilpassede annonser samt analysere trafikk. Du kan justere personverninnstillingene dine når som helst i Google-innstillingene. Finn ut mer. OK, greit.