Lenovo Chromebook S345-14

Listepris: kr2 790

Prisen kan variere etter forhandler.

Gjør mer. Ha det mer gøy! Gjør mer. Ha det mer gøy! Du kan handle på følgende steder:

Et raskt overblikk over funksjoner

  • 14-tommers skjerm
  • Opptil 10 timers batterilevetid
  • Med smal ytterkant og FHD IPS-berøringsskjerm kan du se alle favorittfilmene og -videoene dine med færre distraksjoner.
  • Maskinen har alle I/U-portene du trenger, inkludert en USB 3.1 Type-C™ Gen 1-port, så du kan glede deg over rask dataoverføring, multimediestrømming og batterilading via én enkelt port.

Lenovo Chromebook S345-14

Listepris: kr2790

Prisen kan variere etter forhandler.

Lenovo Chromebook S345-14

Listepris: kr2 790

Her er det tekniske

Operativsystem

Chrome OS
Chromebook kjører Chrome OS – et helt nytt operativsystem designet av Google for en ny generasjon datamaskiner. Det er nettleserbasert, skydrevet og starter opp på få sekunder. Det betyr at du kan koble til Internett så og si umiddelbart. Og takket være Chrome OS administreres oppdateringer automatisk1, slik at Chromebook-enheter faktisk blir raskere og sikrere over tid.
1. Du finner mer informasjon om utløpsdatoen for automatiske oppdateringer av denne enheten i brukerstøtten.

Det beste fra Google

Rask tilgang til en verden av Play Butikk-apper
Få tilgang til det nyeste innen Android-apper, spill, musikk, filmer, TV-serier, bøker, tidsskrifter med mer – direkte fra Chromebook. Og siden det hele tiden legges til flere apper og mer innhold i Play-butikken, finner du alltid noe som passer til humøret.

Har du spørsmål?

Uansett om du vurderer å kjøpe din første Chromebook eller er på utkikk etter en oppgradering – vi er her for å hjelpe deg.

©2020 GRAFCAN

Skaff deg en Lenovo Chromebook S345-14

Listepris: kr2790
Google bruker informasjonskapsler for å levere tjenestene sine og personlig tilpassede annonser samt analysere trafikk. Du kan justere personverninnstillingene dine når som helst i Google-innstillingene. Finn ut mer. OK, greit.