Hva er nytt med Chromebook?

Chromebook oppdateres automatisk, slik at du får de nyeste funksjonene og programvaren holder seg rask og oppdatert. Her er noen høydepunkter fra nylige oppdateringer.

Gjør markøren din magenta

Nå kan du endre fargen på markøren, slik at du kan gjøre den mer synlig og gi Chromebooken din et personlig preg. Velg blant syv nye farger: rød, gul, grønn, turkis, blå, magenta og rosa. Denne funksjonen er laget for å hjelpe personer med nedsatt synsevne. For å justere markøren, gå til Innstillinger og åpne delen «Administrer tilgjengelighetsfunksjoner» > «Mus og styreflate».

Tekstopplesing blir bedre

Med Tekstopplesing kan du markere tekst og høre den opplest. Nå kan du gjøre bakgrunnen mørkere, slik at det blir enklere å fokusere på det markerte innholdet som leses opp. Dette er spesielt nyttig for personer med nedsatt synsevne eller lærevansker, for eksempel dysleksi. For å slå på denne forbedringen, søk etter «Tekstopplesing» i Innstillinger.

Enklere Wi-Fi-tilgang med Wi-Fi-synkronisering

Med Wi-Fi-synkronisering er det lettere å koble til Wi-Fi på flere Chromebook-maskiner. Når du skriver inn et bestemt Wi-Fi-passord på en Chromebook fra nå av, lagres den informasjonen trygt i kontoen din. Dermed kan du koble til det samme nettverket når du logger på en annen Chromebook. Du kan slå av denne funksjonen når som helst i Innstillinger.

Enklere Wi-Fi-tilgang med Wi-Fi-synkronisering

Kontrollér mikrofonvolumet raskt

Nå kan du styre stemmevolumet i videosamtaler med noen få klikk. Med mikrofonglidebryteren kan du styre hvor høy eller lav stemmen din høres ut i telefonsamtaler. Prøv denne funksjonen direkte via Hurtiginnstillinger.

Kontrollér mikrofonvolumet raskt

Vurderer du å
bytte?

Å bytte fra Mac eller Windows er så enkelt som å logge på. På bare tre enkle trinn finner du igjen filene og bildene dine på den nye Chromebooken – klare til bruk.