Hiter in varen dostop do vse vaše vsebine

Datoteke in mape lahko shranjujete, jih delite in v njih sodelujete v poljubni mobilni napravi, tabličnem računalniku ali osebnem računalniku
Pasica
Ikona

Izvorne aplikacije za sodelovanje v oblaku za dodatno pospešitev ekipnega dela

Drive se nemoteno integrira z Dokumenti, Preglednicami in Predstavitvami, izvornimi aplikacijami v oblaku, ki ekipi omogočajo učinkovito sodelovanje v realnem času. Že od začetka lahko ustvarjate in delite vsebino z ekipo, zato selitev z obstoječih orodij ni potrebna.

Več o tem
Pasica
Ikona

Integracija z orodji in aplikacijami, ki jih ekipa že uporablja

Drive se integrira z obstoječo tehnologijo, ki jo ekipa že uporablja, in jo dopolnjuje. Sodelujte v datotekah Microsoft Office, ne da bi morali pretvoriti oblike datotek, ter urejajte in shranjujte več kot 100 dodatnih vrst datotek, vključno z datotekami PDF, CAD, slikami in drugimi.
Več o tem
Pasica
Ikona

Googlova tehnologija umetne inteligence in Iskanja pomaga pri hitrejšem delu ekipe

Googlove zmogljive možnosti iskanja so vdelane v Drive ter ponujajo hitrost, zmogljivost in zanesljivost brez primere. Funkcije, kot je Prednost, uporabljajo umetno inteligenco, s katero predvidevajo, kaj iščete, in prikažejo najustreznejšo vsebino. S tem bo ekipa do 50 % hitreje našla datoteke.
Več o tem
Pasica

Izkusite Drive v poljubni napravi

Drive deluje na vseh glavnih platformah ter vam omogoča nemoteno delo v brskalniku, mobilni napravi, tabličnem računalniku in osebnem računalniku.

Na tisoče ekip že uporablja Drive, ki prinaša revolucijo v načinu dela

Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona

Uporabniki imajo rajši Drive kot konkurenčne izdelke

Vir: G2.com, Inc., Februar 2020

4.7

4.3

4.2

4.2


Drive se integrira z orodji, ki jih ekipa že uporablja

Pa začnimo

Ikona

Posamezniki

Datoteke in mape lahko shranjujete, jih delite in do njih dostopate v poljubni mobilni napravi, tabličnem računalniku ali osebnem računalniku. Prvih 15 GB prostora za shranjevanje dobite brezplačno.

Ikona

Ekipe

Z varno platformo za sodelovanje v oblaku, ki poenostavlja deljenje, shranjevanje in dostop do datotek, bo ekipa lahko delala hitreje.

Ikona

Podjetje

S funkcijo za preprečevanje izgube podatkov, orodjem Vault for eDiscovery in varnostnim središčem poskrbite za zaščito in varovanje podatkov podjetja.

Sredstva