Hvad er nyt på Chromebooks?

Chromebooks opdateres automatisk, så du får de nyeste funktioner, og softwaren forbliver opdateret og hurtig. Her er nogle vigtige funktioner fra de seneste opdateringer.

Skift farven på markøren til magenta

Nu kan du skifte farve på markøren, så du kan gøre den mere synlig og sætte dit personlige præg på din Chromebook. Vælg mellem syv andre farver: Rød, gul, grøn, cyan, blå, magenta og lyserød. Denne funktion er designet til folk med stærkt nedsat syn. Du kan justere din markør ved at gå til Indstillinger og åbne sektionen "Administrer hjælpefunktioner" > "Mus og touchplade".

Tekstoplæsning bliver endnu bedre

Tekstoplæsning giver dig mulighed for at få oplæst et fremhævet tekststykke, du selv vælger. Nu har du mulighed for at få indhold til at falde i med baggrunden, så det bliver nemmere at fokusere på den fremhævede tekst, der oplæses. Dette er særligt nyttigt for personer med stærkt nedsat syn og indlæringsvanskeligheder som f.eks. ordblindhed. Du kan aktivere denne funktion ved at søge efter "Tekstoplæsning" i Indstillinger.

Nemmere Wi-Fi-adgang med Wi-Fi-synkronisering

Wi-Fi-synkronisering gør det nemmere for dig at få adgang til Wi-Fi på flere forskellige Chromebooks. Når du angiver en Wi-Fi-adgangskode på én Chromebook, gemmes denne nu sikkert på din konto, så du kan oprette øjeblikkelig forbindelse til det pågældende netværk, når du logger ind på en anden Chromebook. Du kan til enhver tid deaktivere dette under Indstillinger.

Nemmere Wi-Fi-adgang med Wi-Fi-synkronisering

Juster hurtigt lydstyrken på mikrofonen

Nu kan du styre lydstyrken på din stemme i videoopkald med bare nogle få klik. Den nye mikrofonskyder giver dig mulighed for hurtigt at justere, hvor høj eller lav din lydstyrke skal være under opkald. Prøv denne funktion direkte i kvikmenuen.

Juster hurtigt lydstyrken på mikrofonen

Vil du gerne
skifte?

Det er lige så nemt at skifte fra Mac eller Windows, som det er at logge ind. Med bare tre enkle trin får du adgang til dine filer og billeder på din nye Chromebook.