Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που είναι ασφαλές, ιδιωτικό και υπό τον έλεγχό σας.
Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ το περιεχόμενό σας στο Gmail για σκοπούς διαφημίσεων
Το Gmail χρησιμοποιεί κορυφαία στον κλάδο κρυπτογράφηση για όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε και στέλνετε. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ το περιεχόμενό σας στο Gmail για εξατομίκευση διαφημίσεων.
Ειδοποίηση απορρήτου πάνω από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Το Gmail φροντίζει καθημερινά για την ασφάλεια περισσότερων από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων
Το Gmail αποκλείει το 99,9% των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, κακόβουλων προγραμμάτων και επικίνδυνων συνδέσμων, ώστε να μην φτάνουν ποτέ στα εισερχόμενά σας.
Η πιο προηγμένη διαθέσιμη προστασία κατά του ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing)
Όταν φτάνει ένα ύποπτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο θα μπορούσε να είναι γνήσιο, το Gmail σας ενημερώνει, ώστε να διατηρείτε τον έλεγχο.
Τα καλύτερα στην κατηγορία τους στοιχεία ελέγχου για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε
Με τη Λειτουργία εμπιστευτικότητας, μπορείτε να ορίζετε τη λήξη και να απαιτείτε από τους παραλήπτες επαλήθευση μέσω μηνύματος κειμένου. Μπορείτε ακόμα να καταργείτε τις επιλογές προώθησης, αντιγραφής, λήψης και εκτύπωσης.
Ειδοποίηση απορρήτου πάνω από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Κάντε περισσότερα με το Gmail
Μείνετε συνδεδεμένοι και οργανωμένοι
Ξεκινήστε μια συζήτηση, συνδεθείτε σε μια βιντεοκλήση με το Meet ή συνεργαστείτε σε ένα έγγραφο, όλα απευθείας από το Gmail.
Κάντε περισσότερα, πιο γρήγορα
Γράψτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πιο γρήγορα, χάρη σε λειτουργίες όπως η Έξυπνη σύνταξη, ώστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε αυτά που αγαπάτε.
Μην ξεχνάτε ποτέ να απαντήσετε
Διακριτική υπενθύμιση για να διατηρείτε τον έλεγχο
Λειτουργεί με άλλα εργαλεία
Το Gmail συνεργάζεται εξαιρετικά με εφαρμογές πελάτες επιφάνειας εργασίας όπως τα Microsoft Outlook, Apple Mail και Mozilla Thunderbird, συμπεριλαμβανομένου συγχρονισμού επαφών και συμβάντων.
Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας, ακόμα και εκτός σύνδεσης
Με το Gmail εκτός σύνδεσης, μπορείτε να διαβάζετε, να απαντάτε, να διαγράφετε και να κάνετε αναζήτηση στα μηνύματα Gmail όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
Χρησιμοποιήστε το Gmail σε οποιαδήποτε συσκευή
Απολαύστε την ευκολία και την απλότητα του Gmail, όπου κι αν είστε.
Το Gmail αποτελεί πλέον μέρος του Google Workspace
Συνεργαστείτε πιο γρήγορα, από οποιαδήποτε συσκευή, ανά πάσα στιγμή: όλα σε ένα μέρος.
Το Google Workspace είναι ένα σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας και συνεργασίας που βοηθά άτομα, ομάδες και επιχειρήσεις να διατηρούν τον έλεγχο όλων των εργασιών τους. Είναι μια ευέλικτη, καινοτόμος λύση που περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, όπως το Gmail, το Ημερολόγιο, το Drive, τα Έγγραφα, το Meet και πολλές άλλες.
Βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε
Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;
Δείτε συμβουλές και αναλυτικούς οδηγούς που απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε έμπειρους χρήστες.
Πώς διατηρεί το Gmail την επικοινωνία μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ασφαλή και ιδιωτική;
Η ισχυρή ασφάλεια αποτελούσε πάντα τη βάση του Gmail. Εργαζόμαστε σκληρά για να σας προστατεύουμε από ανεπιθύμητα μηνύματα, ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) και κακόβουλα προγράμματα, προτού φτάσουν στα εισερχόμενά σας. Οι δυνατότητες φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων με υποστήριξη AI που παρέχουμε αποκλείουν σχεδόν 10 εκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε λεπτό.
Χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου για διαφημίσεις;
Όχι. Αν και μπορεί να βλέπετε διαφημίσεις στον λογαριασμό χωρίς χρέωση που διαθέτετε στο Gmail, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι ιδιωτικά. Η Google δεν σαρώνει ούτε επεξεργάζεται το περιεχόμενο στο Gmail για διαφημιστικούς σκοπούς.
Πώς μπορώ να διατηρώ τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα πιο ασφαλή;
Οι λειτουργίες του Gmail είναι επαρκώς ασφαλείς για τους περισσότερους χρήστες. Ωστόσο, ορισμένοι λογαριασμοί ενδέχεται να χρειάζονται επιπλέον επίπεδα ασφάλειας. Το Πρόγραμμα Ενισχυμένης προστασίας της Google προστατεύει τους χρήστες με υψηλή ορατότητα και ευαίσθητες πληροφορίες, οι οποίοι κινδυνεύουν από στοχευμένες διαδικτυακές επιθέσεις.
Μάθετε περισσότερα
Τι γίνεται αν θέλω να χρησιμοποιώ το Gmail για την εργασία ή την επιχείρησή μου;
Το Gmail αποτελεί μέρος του Google Workspace, όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών προγραμμάτων. Πέρα από ό,τι σας αρέσει στο Gmail, εξασφαλίζετε επίσης μια προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (@yourcompany.com), απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ομάδας, εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9%, διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με το προσωπικό Gmail, απουσία διαφημίσεων, υποστήριξη 24/7, Συγχρονισμό Google Workspace για το Microsoft Outlook και πολλά άλλα.
Μάθετε περισσότερα
Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;
Δείτε συμβουλές και αναλυτικούς οδηγούς που απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε έμπειρους χρήστες.
Δείξτε στον κόσμο
πώς γίνεται.
Αρχίστε να αξιοποιείτε ένα ακόμα πιο ισχυρό Gmail.
Οθόνη εισερχομένων του Gmail με μεγεθυμένα εικονίδια λειτουργιών σε οριζόντια διάταξη