Biztonságos és privát e-mail, mely az Ön kezébe adja az irányítást.
A Gmail-tartalmakat sosem használjuk fel hirdetési célokra
A Gmail iparágvezető titkosítást használ minden küldött és fogadott üzenethez. Gmailbeli tartalmait sosem használjuk fel a hirdetések személyre szabásához.
Adatvédelmi értesítés egy e-mail felett
A Gmail egymilliárdnál is több ember biztonságáról gondoskodik nap mint nap
A Gmail a spamek, a rosszindulatú programok és a veszélyes linkek 99,9%-át blokkolja, így azok sosem érnek el az Ön postaládájába.
A lehető legfejlettebb adathalászat elleni védelem
Amikor olyan gyanús e-mail érkezik, amely akár valódi is lehet, a Gmail értesíti Önt, így az irányítás az Ön kezében marad.
Kategóriavezető kontroll az elküldött e-mailek felett
A bizalmas móddal lejáratot állíthat be az üzenetekhez, és azt is megadhatja, hogy a címzetteknek vissza kelljen igazolniuk az e-mailt szöveges üzenetben. Az e-mail továbbításának, másolásának, letöltésének és nyomtatásának lehetőségét is kikapcsolhatja.
Adatvédelmi értesítés egy e-mail felett
Dolgozzon hatékonyabban a Gmaillel
Tartsa a kapcsolatot másokkal, és maradjon rendszerezett
Indítson csevegést a Chaten, kapcsolódjon be egy videohívásba a Meettel, vagy dolgozzon együtt másokkal a Dokumentumokban – közvetlenül a Gmailből.
Hatékonyabb munka gyorsabban
Az Okos levélírással és hasonló eszközökkel gyorsabba az e-emailek és az üzenetek írása, hogy több ideje maradjon azokra a dolgokra, amiket szeret.
Többé nem fog elfelejteni válaszolni
Baráti megbökések figyelmeztetik az esedékes feladatok elvégzésére
Együttműködik más eszközökkel
A Gmail nagyszerűen működik az olyan asztali levelezőprogramokkal, mint a Microsoft Outlook, az Apple Mail és a Mozilla Thunderbird – még a névjegyeit és eseményeit tudja szinkronizálni velük.
Offline is produktív maradhat
Az Offline Gmail segítségével elolvashatja, megválaszolhatja, törölheti és megkeresheti Gmail-üzeneteit akkor is, amikor nem csatlakozik az internetre.
Bármely eszközön használhatja a Gmailt
Bárhol is jár, élvezheti a Gmail egyszerűségét és könnyű használatát.
A Gmail immár a Google Workspace része
Gyorsabb együttműködés bármikor, bármely eszközről – egy helyen.
A Google Workspace olyan hatékonyságnövelő és együttműködési eszközök gyűjteménye, melyekkel a magánszemélyek, a csapatok és a vállalkozások minden feladattal megbirkózhatnak. Rugalmas, innovatív megoldás, melyben összes kedvenc alkalmazását megtalálja, mint például a Gmail, a Naptár, a Drive, a Dokumentumok vagy a Meet.
Találja meg a válaszokat, melyeket keres
További segítségre van szüksége?
Nézzen szét tippjeink és részletes útmutatóink között, melyek a tapasztalt felhasználók számára éppoly hasznosak lehetnek, mint a rendszerrel csak most ismerkedőknek.
Hogyan vigyáz a Gmail az e-mailjeimre és személyes adataimra?
A Gmail mindig is biztonságos alapokon nyugodott. Keményen dolgozunk rajta, hogy megvédjük Önt a spamektől, az adathalászattól és a rosszindulatú szoftverektől – még mielőtt elérnének beérkező levelei közé. Mesterséges intelligencián alapuló spamszűrő rendszereink közel 10 millió spamet szűrnek ki percenként.
Felhasználják az e-mailjeimet hirdetésekhez?
Nem. Láthat ugyan hirdetéseket a díjmentes Gmail-fiókjában, az e-mailjei azonban titkosak. A Google nem vizsgálja át és nem dolgozza fel a Gmail tartalmát hirdetési célokból.
Hogyan tudhatom az e-mailjeimet még nagyobb biztonságban?
Bár a Gmail funkciói a legtöbb felhasználónak megfelelő védelmet biztosítanak, egyes fiókoknak kiegészítő védelemre is szükségük lehet. A Google Speciális védelem programja az ismert és a bizalmas információkat tároló felhasználók számára nyújt védelmet, akiknél nagyobb a valószínűsége a célzott online támadásoknak.
További információ
Mi a teendő, ha a Gmailt a munkahelyemen vagy az iskolában szeretném használni?
A Gmail a Google Workspace része, melyben különböző csomagok közül választhat. Kedvenc Gmail-funkcióin kívül egyedi e-mail-címet (@sajatceg.com), korlátlan csoportos e-mail-címeket, 99,9%-os garantált rendelkezésre állást, a személyes Gmail-fiókoknál kétszer nagyobb tárhelyet, reklámmentességet, folyamatos 24 órás támogatást, Google Workspace Sync Microsoft Outlookhoz szolgáltatást és sok egyebet kaphat.
További információ
További segítségre van szüksége?
Nézzen szét tippjeink és részletes útmutatóink között, melyek a tapasztalt felhasználók számára éppoly hasznosak lehetnek, mint a rendszerrel csak most ismerkedőknek.
Mutassa meg a világnak,
hogy kell csinálni.
Vágjon bele a hatékonyabb Gmail használatába.
A Gmail beérkező üzeneteinek képernyője vízszintesen elrendezett nagy funkcióikonokkal