Ga naar content
Én enhed med panelskærm opdelt i spilkunst til Deathloop, Baldur's Gate 3 og Lost Ark.
Én enhed med panelskærm opdelt i spilkunst til Deathloop, Baldur's Gate 3 og Lost Ark.

De ultieme cloudgaming-apparaten, vermomd als Chromebooks

Krachtige pc-games, nu om te streamen

Dankzij een RGB-gamingtoetsenbord1, een scherm met een hoge vernieuwingssnelheid en meer dan 1000 games binnen handbereik zijn Chromebooks ideaal om je games naar het volgende niveau te brengen.

Nog beter gamen in de cloud

Til je gameplay naar een hoger level met een Intel® Core™-processor, 120 Hz-scherm met hoge resolutie, RGB-gamingtoetsenbord1 en graphics van hoge kwaliteit, mogelijk gemaakt door NVIDIA GeForce NOW.

Duizenden games om te spelen

Krijg meteen toegang tot de nieuwste pc- en consolegames. Geen installaties, geen downloads, geen gedoe. Gebruik gewoon de Alles-knop om te tikken, zoeken, klikken en spelen.*

*Voor sommige games heb je een abonnement nodig om ze te spelen.

Duurzaam ontwerp

Met automatische updates en de nieuwste graphicstechnologie in de cloud krijg je de krachtigste prestaties om nog jarenlang de nieuwste games te kunnen spelen.

Speel je favoriete games op de grootste platforms voor cloudgaming

*Titels worden beoordeeld op leeftijd en andere kenmerken; sommige worden niet aanbevolen voor minderjarigen.

Functies om je games naar het volgende level te brengen

Dankzij een Intel® Core™-processor, RGB-gamingtoetsenbord1, 120 Hz-scherm met hoge resolutie, snelle wifi 6 en direct toegang tot de nieuwste pc-games brengen Chromebooks je gameplay naar het volgende level.

RGB-gamingtoetsenbord

Doe je voordeel met het RGB-gamingtoetsenbord met meerdere zones1. Dankzij de anti-ghostingfunctie en de opvallende kleuren kun je snel en nauwkeurig gamen.

Een afbeelding van een RGB-toetsenbord met enkele belangrijke toetsen voor gamen.

120 Hz-scherm met hoge resolutie

Cloudgaming-Chromebooks hebben een scherm met hoge resolutie, voor kristalhelder gamen en werken. Met de 120 Hz-vernieuwingssnelheid kun je met een hoog aantal frames per seconde gamen op NVIDIA GeForce NOW. Zo mis je geen milliseconde van de actie.

Tikken, zoeken en games starten, binnen een paar seconden

Op cloudgaming-Chromebooks ga je vanaf het startscherm binnen een paar seconden naar je game. Je kunt makkelijk games ontdekken en openen met de Alles-knop. Het is een kwestie van tikken, zoeken en je favoriete game starten.

De beste graphics

Met de topgraphics van NVIDIA GeForce NOW kun je pc-games spelen met hoge prestaties, prachtige beelden en ultralage vertraging. Stream vanaf 's werelds krachtigste supergamecomputer en speel games met 120 frames per seconde en raytracing.

Een gesplitst beeld toont een korreliger beeld met RTX uit en een helder beeld met RTX aan.

Xbox-games streamen op je Chromebook

Stream honderden Xbox-games, inclusief iconische games als Gears, Forza Horizon en Microsoft Flight Simulator, met Game Pass Ultimate op xbox.com/play.

Verschillende Xbox-games die je kunt spelen, worden getoond op het startscherm van Xbox Game Pass Ultimate.

Doe meer met Intel Core

Met Intel Core-processors en meer dan 8 GB RAM heb je alles in huis om te gamen en te werken.

Badges voor Intel Core i3 en Intel Core i5

Bekijk accessoires om nog beter te kunnen gamen

werkt met chromebook
Een zwarte gamingheadset, een zwarte draadloze muis en een zwarte draadloze controller zijn te zien.

Veelgestelde vragen

Wat is cloudgaming?

Cloudgaming is een manier om games te spelen op je laptop zonder ze te installeren. Hoe werkt dit? Je streamt games vanuit de cloud, net zoals dat je video's streamt via YouTube of andere services. Je hebt alleen maar een betrouwbare internetverbinding nodig om zelfs games met de beste graphics te spelen, zonder dat je dure hardware (een speciale graphics-kaart) nodig hebt.

Wat voor internetverbinding moet ik hebben voor cloudgaming?

We raden een minimale netwerkbandbreedte aan van 15 Mbps om te streamen met 720p (60 Hz), 30 Mbps voor 1080p met 60 frames per seconde en 35 Mbps voor maximaal 1600p. Opmerking: Je moet een ethernetverbinding hebben voor de beste resultaten als je streamt met 1600p met 120 frames per seconde.

Hoe weet ik welke games werken op cloudgaming-Chromebooks?

Cloudgames die werken op deze platforms, werken ook op Chromebooks voor cloudgaming. Denk onder meer aan games als Fortnite, The Witcher 3 en Halo Infinite.

Kunnen andere Chromebooks ook games streamen vanuit de cloud?

Ja, je kunt platforms voor cloudgaming toevoegen op alle Chromebooks. Cloudgaming-Chromebooks zijn speciaal gemaakt om het maximale te halen uit je games, met functies als een RGB- of anti-ghostingtoetsenbord en een scherm met een vernieuwingssnelheid van 120 Hz en hoge resolutie.

Zijn cloudgaming-Chromebook goed om op te werken?

Ja, cloudgaming-Chromebooks bevatten een Intel Core-processor en 8 GB of meer aan RAM, zodat je de hele dag kunt werken en multitasken. Je kunt er ook apps als Google Workspace, Microsoft Office en Zoom op gebruiken om nog productiever te zijn.

1De RGB-functie is niet beschikbaar op de ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip. Deze heeft nog een anti-ghosting-gamingtoetsenbord.

*Xbox-cloudgaming (bèta): Hiervoor moet je Xbox Game Pass Ultimate (of een ondersteunde free-to-play-game) en een ondersteunde bluetooth-controller hebben (beide los verkrijgbaar). Je kunt het Ultimate-abonnement altijd opzeggen. Er worden dan geen kosten meer in rekening gebracht. Er gelden streamingbeperkingen: de serverbeschikbaarheid en wachttijden kunnen verschillen. De gamecatalogus en welke games free-to-play zijn verschillen in de loop van de tijd, per regio en per apparaat. Internet is vereist, hiervoor gelden de kosten van je internetprovider. xbox.com/gamepass