Gå til indhold

Nyheder til Chromebook

Chromebooks opdateres automatisk*, så du får de nyeste funktioner, og softwaren forbliver opdateret og hurtig. Her er nogle vigtige funktioner fra de seneste opdateringer.

*Se, hvor lang tid en enhed er kvalificeret til opdateringer, på g.co/chromeosupdates.

KUN TILGÆNGELIG PÅ CHROMEBOOK PLUS

Chat med Gemini for at få hjælp til dine idéer

Chromebook Plus fås nu med indbygget Gemini, så du har direkte adgang til Googles AI via din hylde. Tryk på gnistikonet på din hylde, og chat med Gemini for at komme på endnu bedre idéer og få hjælp til at brainstorme, planlægge, lære og meget mere.

KUN TILGÆNGELIG PÅ CHROMEBOOK PLUS

Design unikke baggrunde

Skab unikke baggrunde til din computer og videoopkald ved hjælp af Googles AI. Kom godt i gang ved at højreklikke på dit skrivebord og vælge "Vælg baggrund" efterfulgt af "Opret ved hjælp af AI". Med bare nogle få klik kan du give din Chromebook en unik personlighed, et bestemt humør eller en helt særlig interesse. Du kan ændre baggrunden til videoopkald ved at trykke på videoikonet på din hylde og vælge tryllestavsikonet.

Få en endnu bedre spiloplevelse med det nye Spilpanel

Få mest muligt ud af gaming på din Chromebook med det nye Spilpanel. Spilpanel giver dig mulighed for nemt at tilføje tastaturinput til Android-spil, optage og forevige dit gameplay samt dele dine optagelser med andre.* Tryk på vinduefeltet i dit spilvindue for at se spilpanelets menu og de forskellige muligheder for tilpasning og optagelse.

*Optagelse, screenshots og deling af dit gameplay er kun muligt på Chromebook Plus

Få mere fra hånden med Google Huskeliste

Tilgå og føj gøremål til Google Huskeliste direkte fra din Chromebook-hylde. Ethvert gøremål, du tilføjer via Gmail på din telefon, synkroniseres med din Chromebook. Tryk på datoen for at se din kalender og din Google Huskeliste-tjekliste. Du kan navigere mellem dine huskelister ved at trykke på menupilen for at skifte mellem dine lister. Få flere oplysninger.

Opret og send en skærmoptagelse af en gif

Lav en gif af hvad som helst på din skærm, og del nemt giffen. Åbn værktøjet Screenshot i kvikmenuen, vælg ikonet for skærmoptagelse, og træk derefter for vælge et område, du vil optage. I rullemenuen skal du trykke på "Optag gif" for at optage din skærmaktivitet. Filen kopieres automatisk til din udklipsholder, så du kan indsætte og dele den med blot et tryk.

Tilpas knapperne på din mus til dig personligt

Gør din Chromebook-oplevelse endnu bedre ved at tilpasse knapperne på din mus. Du kan nu tildele specifikke handlinger til hver knap, så de kan matche dine behov og præferencer. Hvis du f.eks. tager mange screenshots, kan du vælge at få en knap på din mus til at åbne værktøjet Screenshot. Du kan tilpasse input på din mus ved at gå til sektionen "Enheder" under Indstillinger, vælge "Mus" og derefter klikke på "Tilpas museknapper".

Opret personligt tilpassede tastaturgenveje

Du har måske allerede dine foretrukne genveje, der hjælper dig med at spare tid og være mere produktiv, f.eks. Ctrl + Shift + Oversigt for at tage et screenshot. Nu kan du tilpasse dine egne kombinationer af tastaturgenveje til de specifikke handlinger, du typisk bruger. Du skal blot åbne appen Tastaturgenveje (multiknappen eller søgetasten  + Ctrl + S) og klikke på pennen ud for den handling, du vil redigere. Du kan derefter ændre tastekombinationen for den pågældende handling til en, der er nemmere at foretage med én hånd, eller som du nemmere kan huske.

Vil du skifte?

At skifte fra Mac eller Windows er lige så nemt, som det er at logge ind. Med tre enkle trin får du adgang til dine filer og billeder på din nye Chromebook.