Hvad er nyt på Chromebooks?

Chromebooks opdateres automatisk, så du får de nyeste funktioner, og softwaren forbliver opdateret og hurtig. Her er nogle vigtige funktioner fra de seneste opdateringer.

Bedre videoopkald

Med den nye Google Meet-app får du en bedre ydeevne og brugervenlige funktioner som f.eks. videobaggrunde, der gør møder mere inkluderende og sjove. Google Meet er nu også forudinstalleret på alle nye Chromebooks, så det er lettere at søge efter appen. Du skal bare trykke på multiknappen eller -tasten.

Bedre videoopkald

Tilføj en emoji med den nye vælger

Nu er det blevet endnu nemmere for dig at udtrykke dig via emojier på Chromebooks. Den nye tastaturgenvej (multiknappen eller tasten + Shift + mellemrum) åbner en emojivælger med en masse valgmuligheder. Du kan se den emoji, du brugte sidst, og søge efter og gennemse andre emojis. Med bare ét klik kan du indsætte den perfekte emoji i en samtale, et dokument eller ethvert tekstfelt på din Chromebook.

Tilføj en emoji med den nye vælger

Tilpas dit skrivebord

Tilpas dit skrivebord med nye baggrunde, der er designet af Aurelia Durand, Sabrena Khadija og Meech Boakye, som har haft begrebet "sammenhold" som inspirationskilde. Prøv dem nu ved at højreklikke på dit skrivebord og vælge "Angiv baggrund" efterfulgt af "Sammenhold".

Flere filer lige ved hånden

Du bruger muligvis allerede Tote til at få hurtig adgang til dine seneste downloads, screenshots eller fastgjorte filer. Nu vises der også gennemførte scanninger fra appen Filer og rapporter fra appen Diagnostik i Tote. Det vil sige, at når du har gemt et scannet dokument, kan du nemt finde det igen via hylden på din Chromebook.

Flere filer lige ved hånden

Vil du gerne
skifte?

Det er lige så nemt at skifte fra Mac eller Windows, som det er at logge ind. Med bare tre enkle trin får du adgang til dine filer og billeder på din nye Chromebook.