Nyheder til Chromebook

Chromebooks opdateres automatisk*, så du får de nyeste funktioner, og så softwaren er opdateret og hurtig. Her er nogle vigtige funktioner fra de seneste opdateringer.

*På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

Her er det nye Material You-design

Du har måske bemærket, at din Chromebook har fået et nyt udseende og fornemmelse – og nu har du også flere muligheder for at tilpasse din computer personligt til dig baseret på din smag og stil. Når du vælger en baggrund, har du også mulighed for at vælge mellem en række kontrastfarver. Den farvepalet, du vælger, vises på dit skrivebord, i din kvikmenu, i dine vinduesoverskrifter, på din hylde m.m. på dynamisk vis. Du kan prøve det nu ved at højreklikke på dit skrivebord og vælge "Angiv baggrund". Mens du er i gang, kan du også prøve mørk tilstand eller vælge automatisk tilstand for at få din Chromebook til at skifte fra lys til mørk tilstand afhængigt af tidspunktet på dagen.

Brug Google Fotos' delte album som baggrund

Du kan nu vælge et delt album og bruge det som din baggrund og pauseskærm. Når du i samarbejde med venner og familie har oprettet det perfekte fotoalbum i Google Fotos, kan du enten vælge et billede fra det pågældende album som din faste baggrund eller få baggrunden til at "skifte dagligt" og gå gennem alle billederne i albummet. Det betyder også, at når en anden person føjer et nyt billede til albummet, så vil din baggrund gå gennem hele det delte album, herunder også det nye billede.

Brug Google Fotos' delte album som baggrund

Multitask og skift uden problemer mellem flere forskellige vinduer

Nu er det blevet nemmere at åbne dine vinduer og apps i opdelte skærme med et enkelt tryk. Du kan tilmed have flere vinduer åbne oven på hinanden for at få nemmere adgang. Se dine valgmuligheder ved at holde markøren over knappen "Maksimér" øverst til højre i vinduet eller ved at bruge tastaturgenvejen (multiknappen eller tasten + Z).

Deltag i dit næste videoopkald med et enkelt tryk

Du bruger muligvis allerede kalendervisningen på din hylde til hurtigt at tjekke datoen eller se dine kommende begivenheder. Nu kan du også bruge den til at se dine kommende møder og deltage i dit næste videoopkald, uden at du behøver at åbne hele Google Kalender-appen. Du skal bare trykke på datoen nederst til højre på din hylde og vælge "I dag". Du kan se den nye valgmulighed "Deltag" ved begivenheder, der har et virtuelt mødelink.

Deltag i dit næste videoopkald med et enkelt tryk

Vil du gerne
skifte?

Det er lige så nemt at skifte fra Mac eller Windows, som det er at logge ind. Med bare tre enkle trin får du adgang til dine filer og billeder på din nye Chromebook.