Nyheder til Chromebook

Chromebooks opdateres automatisk*, så du får de nyeste funktioner, og så softwaren er opdateret og fungerer, som den skal. Her er nogle vigtige funktioner fra de seneste opdateringer.

*På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

Øg din produktivitet med skriveborde

Du kan nu gemme og lukke et helt virtuelt skrivebord, inkl. alle vinduer og apps – nyttigt, hvis du vil holde en pause eller arbejde på noget andet. Når du er klar til at vende tilbage til dit gemte skrivebord, kan du åbne det med et enkelt tryk. Når du er helt færdig med at bruge skrivebordet, kan du lukke alle vinduerne på skrivebordet permanent på én gang.

Nemmere brug af dit virtuelle tastatur

Hvis du har en Chromebook med touchskærm, er det nu blevet endnu nemmere at skrive det, du vil, med et nydesignet virtuelt tastatur. Med et enkelt tryk på det nye headerfelt kan du skifte mellem sprog, få vist emojisamlingen eller få adgang til værktøjet til håndskrift.

Administrer dine vigtige filer uden bekymringer

Når du sletter et element i sektionen "Mine filer" i appen Filer, overføres elementet nu til den nye sektion Papirkurv i stedet for at blive fjernet permanent fra din Chromebook. Hvis du ombestemmer dig, efter du har slettet et element, har du derfor 30 dage til at gendanne det. Åbn appen Filer, og find "Papirkurv" i venstre side for at gennemse og gendanne elementer eller for at tømme Papirkurv proaktivt.

Administrer dine vigtige filer uden bekymringer

Vil du gerne
skifte?

Det er lige så nemt at skifte fra Mac eller Windows, som det er at logge ind. Med bare tre enkle trin får du adgang til dine filer og billeder på din nye Chromebook.