Nyheder på Chromebook

Chromebooks opdateres automatisk*, så du får de nyeste funktioner, og så softwaren er opdateret og fungerer, som den skal. Her er nogle vigtige funktioner fra de seneste opdateringer.

*På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

Se nye billeder i Telefonstyring

Billeder, du har taget for nylig på din Android-telefon, er nu tilgængelige på din Chromebook. Du skal bare åbne Telefonstyring på din Chromebooks hylde, hvor du kan vælge, hvilket billede du vil downloade på din computer. Har du set noget, du kan lide? Tag et billede af det, og se det dukke op med det samme i Telefonstyring.

Se nye billeder i Telefonstyring

Optag mere med Screenshot

Værktøjet Screenshot er blevet endnu bedre. Når du optager din Chromebook-skærm, kan du nu også vælge at optage din stemme og dit ansigt ved hjælp af det integrerede kamera eller det tilsluttede webcam. På denne måde kan du lave fantastiske præsentationer og demonstrationer.

Optag mere med Screenshot

Juster størrelsen på det fastgjorte lupvindue

Du bruger muligvis allerede det fastgjorte lupvindue til at zoome ind og fokusere på indhold på din Chromebook-skærm. Nu kan du justere størrelsen på den del af skærmen, du har zoomer ind på – du skal bare bruge din markør til at gøre området større eller mindre.

Tilpas dit skrivebord

Du kan fejre Pride i juni ved at tilpasse dit skrivebord med nye baggrunde, der er designet af LGBTQ+-kunstnere.

Prøv dem nu ved at højreklikke på dit skrivebord og vælge "Angiv baggrund" efterfulgt af "LGBTQ Artists".

Vil du gerne
skifte?

Det er lige så nemt at skifte fra Mac eller Windows, som det er at logge ind. Med bare tre enkle trin får du adgang til dine filer og billeder på din nye Chromebook.