Gå til indhold
Én enhed med panelskærm opdelt i spilkunst til Deathloop, Baldur's Gate 3 og Lost Ark.
Én enhed med panelskærm opdelt i spilkunst til Deathloop, Baldur's Gate 3 og Lost Ark.

Ultimative maskiner til gaming i skyen, forklædt som Chromebooks

Effektiv streaming af pc-spil nu

Chromebooks til gaming er udviklet til at give dig en endnu federe spiloplevelse med RGB-spiltastaturer1, skærme med høj opdateringshastighed og mere end 1.000 spil lige ved hånden.

Bedre gaming i skyen

Optimer dit gameplay med en Intel® Core™-processor, en skærm med en høj opløsning på 120 Hz, et RGB-spiltastatur1 og kvalitetsgrafik fra NVIDIA GeForce NOW.

Tusindvis af spil

Få øjeblikkeligt adgang til de nyeste pc- og konsolspil. Slip for installationer, downloads og besvær. Brug multiknappen til at trykke, søge, klikke og spille.*

*Adgangen til visse titler kræver muligvis abonnement.

Bygget til at holde

Med automatiske opdateringer og den nyeste grafikteknologi i skyen har du den ydeevne, der kræves for at spille de nyeste spil i mange år fremover.

Spil dine yndlingsspil på førende platforme til gaming i skyen

*Nogle titler er klassificeret som Uegnet for børn under 17 år

Funktioner, der forbedrer dit spil

Chromebooks gør dit gameplay endnu federe med en Intel® Core™-processor, et RGB-spiltastatur1, en 120 Hz-skærm med høj opløsning, hurtig WiFi 6-forbindelse og øjeblikkelig adgang til de nyeste pc-spil.

RGB-spiltastatur

Få et forspring med RGB-spiltastaturet med flere zoner1. Spil med spændende farver, og spil hurtigt og præcist med anti-ghosting.

Billede af et RBG-tastatur med vigtige spiltaster.

Skærm med 120 Hz og høj opløsning

Chromebooks til gaming i skyen har skærme med høj opløsning, der giver krystalklare billeder til gaming og meget mere. Opdateringshastigheden på 120 Hz giver gameplay med høj FPS i NVIDIA GeForce NOW, så du ikke går glip af et eneste millisekund af spillet.

Tryk knappen og start spil på få sekunder

Gå fra startskærm til spil på få sekunder på Chromebooks til gaming i skyen. Det er nemt at finde og starte spil med multiknappen. Du skal bare trykke på knappen for at finde og starte dit yndlingsspil.

Grafik i topklasse

Med grafik på øverste niveau fra NVIDIA GeForce NOW kan du opleve pc-spil med høj ydeevne, flotte billeder og meget lav forsinkelse. Stream via verdens mest kraftfulde supercomputer til gaming, og få gameplay med ray tracing og 120 FPS.

Et opdelt billede viser en mere grynet side, hvor RTX er deaktiveret, og en skarpere side, hvor RTX er aktiveret.

Stream Xbox-spil på din Chromebook

Stream hundredvis af Xbox-spil, bl.a. ikoniske franchisespil som f.eks. Gears, Forza Horizon og Microsoft Flight Simulator, med Game Pass Ultimate på xbox.com/da-DK/play.

Du kan finde flere forskellige tilgængelige Xbox-spiltitler på startskærmen for Xbox Game Pass Ultimate.

Få mere fra hånden med Intel Core

Med Intel Core-processorerne og 8GB+ RAM får du ydevne nok til at spille… Og arbejde.

Intel Core i3- og Intel Core i5-badges

Her er verdens første bærbare computere, som er udviklet til gaming i skyen

Se tilbehør til optimering af dit gameplay

fungerer med chromebook
Der vises et sort spilleheadset, en sort trådløs mus og en sort trådløs controller.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er gaming i skyen?

Gaming i skyen giver dig mulighed for at spille spil på din bærbare computer med det samme, uden at du behøver at installere dem. Hvordan fungerer det? Du streamer spil via "skyen", ligesom når du streamer videoer på YouTube eller andre tjenester. Du behøver bare en pålidelig internetforbindelse, så kan du spille selv de mest grafiktunge spil uden avanceret hardware (dvs. et dedikeret grafikkort).

Hvilken type internetforbindelse er påkrævet til gaming i skyen?

Vi anbefaler en båndbredde på 15 Mbps som minimum for streaming med 720p og 60 Hz, 30 Mbps for 1080p og 60 FPS, 35 Mbps for op til 1600p. Bemærk! En Ethernet-forbindelse giver den bedst mulige streaming med 1600p og 120 FPS.

Hvordan ved jeg, hvilke spil der fungerer på Chromebooks til gaming i skyen?

Chromebooks til gaming i skyen understøtter 2 primære platforme til gaming i skyen – NVIDIA GeForce NOW og Xbox Cloud Gaming. Alle spil i skyen, der fungerer på disse platforme, fungerer også på Chromebooks til gaming i skyen. Disse omfatter spil som f.eks. Fortnite, The Witcher 3 og Halo Infinite.

Kan andre Chromebooks streame spil fra skyen?

Ja. Du kan få adgang til platforme til gaming i skyen på alle Chromebooks. Chromebooks til gaming i skyen er udviklet til at forbedre dit gameplay med funktioner som f.eks. et RGB-spiltastatur eller et spiltastatur med anti-ghosting, en opdateringshastighed på 120 Hz og en skærm med høj opløsning.

Er Chromebooks til gaming i skyen egnede til arbejde?

Ja. Chromebooks til gaming i skyen har Intel Core-processorer og mindst 8 GB RAM, som giver mulighed for arbejde hele dagen og multitasking. De understøtter også apps som f.eks. Google Workspace, Microsoft Office, Zoom og mange andre, som hjælper dig med at få udrettet mere.

1RGB-funktionen er ikke tilgængelig på ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip, der stadig har et spiltastatur med anti-ghosting.

*Xbox Cloud Gaming (beta): Kræver Xbox Game Pass Ultimate (eller et understøttet spil, som er gratis at spille) og en understøttet Bluetooth-controller (sælges hver især separat). Et abonnement på Ultimate kan opsiges når som helst for at undgå fremtidige debiteringer. Streamingbegrænsninger er gældende. Serverens tilgængelighed og ventetider kan variere. Spilkataloget og titler, som er gratis at spille, kan variere over tid, efter region og efter enhed. Kræver internet. Gebyrer fra internetudbyderen er gældende. xbox.com/gamepass