Gå til indhold

IdeaPad Gaming Chromebook 16"

IdeaPad Gaming Chromebook 16"

Denne enhed er kvalificeret til en OS-opdatering for at tilføje forbedrede funktioner, der findes på Chromebook Plus-enheder. Chromebook Plus har AI-baserede Google-funktioner såsom værktøjer til at forbedre belysningen i og kvaliteten af videoopkald, Magisk viskelæder i Google Fotos m.m.

Foreslået pris.

6.795,00 kr.

Priser kan variere alt efter forhandler.

Køb her

Priser kan variere alt efter forhandler.

 

Alt det, du har brug for – på én gang

Denne Chromebook har en Intel® Core™-processor (12. generation af), så den kan levere den overlegne ydeevne, du forventer, der hvor du har mest brug for den. Oplev multitasking i den virkelige verden og gaming med høj opløsning med et banebrydende design. Det elegante og stilfulde letvægtsdesign med optimeret batteriydeevne giver dig mulighed for at spille, lære og arbejde på farten.

Mere end 1.000 spil lige ved hånden

Hold dig på forkant med de nyeste pc- og konsolspil fra Xbox og NVIDIA GeForce NOW. Med det øverste niveau fra GeForce NOW får du gameplay med 120 FPS og ray tracing.

Skærm med høj opløsning på 120 Hz

Find hvert eneste skjulte element, og se hver eneste detalje med en 16-tommer WXQGA (2560x1600)-skærm. Med opdateringshastigheden på 120 Hz får du også skarpe reflekser, efterhånden som du opnår nye rekorder.

Fordelene ved pc-spil kombineret med Chromebooks brugervenlighed

Enheden har effektiviteten fra den nyeste Intel®-processor (12. generation af) og brugervenligheden fra ChromeOS, så du kan bruge mere tid på at spille og mindre tid på at håndtere downloads og andre besværligheder. Chromebook er desuden udviklet specifikt til gaming.

 • Det perfekte udstyr

  IdeaPad Gaming Chromebook har et RGB-spiltastatur med 4 zoner, en tasteafstand på 1,5 mm og 100 % anti-ghosting, som hjælper dig med at indtaste hurtigt og præcist, mens du spiller. Tastaturet har også et komplet numerisk tastatur og en stor touchplade, så du kan bruge det til andet, når du ikke spiller.

 • Maratontilstand er aktiveret

  IdeaPad Gaming Chromebook har et batteri, der holder i timevis, så du kan fortsætte med at spille, selvom du løber tør for strømmen. MicroSD-kortrillen giver dig mulighed for at udvide lageret yderligere.

 • Iøjnefaldende og fremstillet til præcision

  Denne Chromebook har et udseende, der matcher dens ydeevne. Oversiden i anodiseret aluminium med et indgraveret mønster gør den til en elegant ledsager til spil, arbejde eller studier. Den er også let, idet den fås helt ned til 1,95 kg og med en slank profil på ned til 19,9 mm, så du kan tage den med overalt og opbevare den hvor som helst.

IdeaPad Gaming Chromebook 16-tommer
 • Her er ChromeOS

  ChromeOS er det hurtige, enkle og sikre operativsystem på Chromebooks.

  Et øjebliksbillede af ChromeOS-appbjælken
 • Apps lige ved hånden

  Klar alle dine opgaver på din Chromebook med apps fra Google Play Butik eller på nettet. Få udrettet mere med apps som f.eks. Microsoft® Excel®, PowerPoint® og Word. Udtryk dig selv kreativt med apps som f.eks. Concepts og Adobe® Lightroom®.

  En åben Chromebook med forstørrede ikoner for Word, PowerPoint, Excel, Lightroom og Google Play.