Slik bytter du

Bytt på 1-2-3 – helt enkelt

Ved bruk av Google-kontoen din kan du overføre alt fra den gamle datamaskinen på tre enkle trinn.

Trinn 1
Logg på Chrome-nettleseren
Først går du inn på den gamle Mac- eller Windows-datamaskinen og sjekker at du er logget på Chrome-nettleseren med Google-kontoen din. På den måten sørger du for at alle bokmerkene, passordene og innstillingene dine er lagret før du bytter.
Har du ikke Chrome ennå?
Importér innstillingene dine fra Safari eller Internet Explorer.
Trinn 2
Sikkerhetskopiér filene dine
Filer
Last ned Backup and Sync, og logg på med Google-kontoen din. Da kan du laste opp filer fra den gamle datamaskinen og fra SD-kort for å lagre dem trygt i Google Disk. Du kan også sikkerhetskopiere filene dine til en ekstern harddisk som du senere kan koble til Chromebooken.
Bilder
Last opp bildene dine til Google Foto, så har du alltid rask tilgang til dem fra telefonen, nettbrettet og Chromebooken. Klikk på «Last opp bilder og videoer som nylig er lagt til, til Google Foto» når du konfigurerer Backup and Sync.
Musikk
Legg til musikksamlinger i Musikkbehandling, så kan du høre på dem på Google Play Musikk.
Trinn 3
Logg på den nye Chromebooken din
Pass på at du bruker den samme Google-kontoen som du brukte i trinn 1 og 2. Alle filene dine skal ligge klare til bruk når du åpner Google Disk. Hvis du brukte en ekstern harddisk, kobler du den til Chromebooken.

Se alt sammen på din nye Chromebooken

Så fort du har logget på, er du klar til å sette i gang. Chromebook leveres med det beste fra Google forhåndsinstallert, og tusenvis av apper er bare noen trykk unna.

En person med blondt, krøllete hår sitter i en grønn stol og skriver på Chromebooken hun har på fanget.

Gjør mer
med Chromebook

Se noen raske og morsomme videoveiledninger for å finne ut hvordan du får mest mulig ut av Chromebooken din.